Reklamáció

A Pelimart.hu webáruházban vásárolt termékre 24 hónapos garancia érvényes. Minden termékhez számlát mellékelünk, mely egyben jótállási jegyként is szolgál.

 

A reklamálandó terméket, kérjük, tiszta állapotban a kitöltött csere/reklamációs űrlappal együtt küldje el. Az űrlapra, kérjük, tüntesse fel:

  1. A reklamáció okát
  2. A reklamálni kívánt termék adatait
  3. Jogos reklamáció esetén a kivitelezés módját:
    1. Termék cseréje egy másik termékre
    2. Pénz visszafizetésével

 

A csomagot, kérjük, az űrlappal együtt póstán keresztül küldje el a következő címre: United Fashion Group s.r.o., 9002 Győr, Révai Miklós u. 8, CsT. 3. Kérjük, semmiképpen sem utánvéttel vagy futárszolgálattal, sajnos nem tudjuk átvenni, mivel csomagtárolóról van szó. A reklamáció meneteléről mailben fogjuk Önt értesíteni legkésőbb 30 munkanapon belül a reklamált termék átvétele után.

Térkép reklamációja

A térképként besorolt termékekre vagy a térkép kategóriából származó termékekre 24 hónapos garancia vonatkozik.

Térképes panasz benyújtásához kövesse az alábbi lépéseket:

1. Tájékoztasson minket a panasz benyújtásának szükségéről e-mailben az [email protected] címen. A jelentésben adja meg, pontosan melyik árut szeretné reklamálni, írja le a hibát, vagy csatolja a hiba fényképdokumentációját. Az e-mail melléklethez csatolja az áruvásárlási igazolást - számlát.

2. Javasoljuk, hogy az igényelt árut a vásárlási bizonylattal együtt, amely ebben az esetben garanciakártyaként szolgál, közvetlenül a forgalmazónk címére küldje el, ennek köszönhetően felgyorsul a panaszos eljárás:

ZaMenej.sk, Dunajská 4, 811 08 Pozsony.


 

A teljes reklamációs rendet ITT találja.

© 2021 UNITED FASHION GROUP