Narancssárga antibakteriális pohár MamaCup 400 ml

Szétszóródott tízórai és morzsák az autóban nem csak a kisgyerekes szülők problémája. A MamaCup pohár biztosítja, hogy rágcsája a helyén maradjon.
Special Price 6 190 Ft Regular Price 7 690 Ft
Készleten
SKU
mamacup-pohar-oranzova

No Related Posts

Szétszóródott tízórai és morzsák az autóban nem csak a kisgyerekes szülők problémája. A MamaCup olyan utazók számára van, akik mindig harapnának valamit. Mogyoró, rágcsa vagy friss gyümölcs darabok. A textilből készült finom antibakteriális membrán segít hogy minden a pohárban maradjon. A csomagolás fedelet is tartalmaz, amely hasznos lehet ha épp nem használja az edényt.

A pohár eredeti certifikált anyagokból készült, amelyek alkalmasak az élelmiszer közvetlen érintésére. Nem tartalmaz latexet, sem pedig veszélyes adalékokat és anyagokat mint Bisfenol-A (BPA), ftalátok, PVC, sztirol, benzol, formaldehyd, biocidok, DEHP, HBCD, EDC, DES és egyebek. Az EU előírásainak megfelel az élelmiszerekkel való termékkel való érintkezés, valamint a helyes gyártási gyakorlat elvárásainak. (10/2011 / EU és 2023/2006 / EK bizottsági rendeletek, 1935/2004 / EK európai parlamenti és tanácsi rendelet)

Használata és tisztítása: A fedél erős behúzásával megakadályozza a MamaCup tartalmának kiszóródását. Első használat előtt szedje szét az edényt, és részeit meleg vízben alaposan mossa meg. A víz hőmérséklete ne lépje túl a 30°C, majd használat előtt szárítsa meg.

Minden használat előtt kontrolálja le az edényt. Ha az edény megsérült ne használja tovább.

Figyelmeztetés: A MamaCup edényt ne tegye ki közvetlen közvetlen hőforrásoknak. Fagy hatására törékeny lehet. Ne használja mikrohullámú sütőben.

Térfogata: 400ml

Tömege: 140g

Származási ország: Törökország

Még több információ
Márka Mamacup
Méretek 400 ml
EAN 9900006980775
Írja le értékelését
Értékel:Narancssárga antibakteriális pohár MamaCup 400 ml
© 2021 UNITED FASHION GROUP